• Top Fanfare Festival | 14 december 2015
  • Berlijn 2012

Donateur worden

Van harte bedankt dat u interesse toont in het Brabants Fanfare Orkest. Wij stellen uw bijdrage zeer op prijs. Er zijn diverse mogelijkheden, zie hieronder voor de standaardafspraken.

Donateur
(€ 12,50/jaar)
U wordt op de hoogte gehouden van de concerten van het orkest.
Vriend
(€ 50/jaar)
U wordt op de hoogte gehouden van de concerten van het orkest en u ontvangt voor elk concert twee gratis toegangsbewijzen.
Stichter
(€ 125/jaar)
U wordt op de hoogte gehouden van de concerten van het orkest, u ontvangt voor elk concert twee gratis toegangsbewijzen, uw naam (tenzij u daar geen prijs op stelt) wordt vermeld op onze publicaties zoals programmaboekjes e.d. en u ontvangt bij aanmelding een CD van het orkest naar keuze: “Royal Salute” (het lichtere genre) of “Silhouette” (het wat ‘serieuzere’ genre en live opnames van het WMC-optreden in 1997).

Als u dit formulier invult, neemt er z.s.m. iemand van het orkest contact met u op.
[contact-form-7 404 "Not Found"]